top of page

 

Welkom op mijn portfolio site!

 

Mijn naam is Anne Lefevre. Vrolijk en enthousiast oefen ik mijn beroep als fotograaf uit.

In het Antwerpse Edegem heb ik mijn jeugd doorgebracht en nu woon ik al meer dan 10 jaar in Limburg vlakbij Maastricht. Terug naar de mooie stad Antwerpen zit er niet in, omdat ik hou van de rust en de stilte hier, met de gezelligheid van het prachtige Maastricht dichtbij. 

In mijn professionele leven fotografeer ik architectuur, vastgoed, interieurs en bedrijven. Ik help de mensen graag die mijn hulp nodig hebben om hun visuele plaatje of droom te laten kloppen. Zowel online als offline. 

 

Voor vastgoed- en interieur- fotografie is het voor mij van belang dat de mensen zich fijn voelen bij mijn komst, ze leggen tenslotte hun warme nest in mijn handen om aan de hele wereld te tonen. Zoals de spreuk zegt: “Je hebt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken!” Dus in een tijdperk van internet en heel veel foto’s kun je best wat aandacht besteden aan mooie foto’s om een huis te koop te zetten. Ik geloof dat mooie foto’s de geinteresseerde overtuigen om echt te komen kijken en zo de verkoop versnellen.

Met mijn inzicht help ik dan ook bij het hier en daar veranderen van het interieur zodat het er nog mooier uitziet. 

Ik ben de trotse eigenaar van een HOOGTEstatief en daarmee kan ik fotograferen tot op 8 meter hoogte.  Dit is zeer interessant voor architectuur, vastgoed en andere projecten.

 

Bedrijven help ik met mijn foto’s aan een professionele look van hun website of promotiemateriaal.  Dit is heel uiteenlopend. Het gaat van natuurgebieden naar chocolade poppetjes en sterrengerechten tot houtbewerking, festivals en brillen.

 

Ook natuurfotografie vind ik fantastisch. Lekker in de stilte zitten en wachten tot een spin zich laat fotograferen. Nachtwandelingen maken op de Filipijnen om wandelende takken te zoeken, te vinden en te fotograferen. Bij natuur horen voor mij ook bloemen. Ik ben dol op bloemen, met name de schoonheid die zo vergankelijk is.

 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn lieve dochters, Sam en Lene, van de natuur genieten,  hardlopen, klimmen  en muziek luisteren en maken.

 

 

Welk soort fotografie?

 

  • Vastgoed-, interieur- en architectuurfotografie
  • Hoogtefotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Natuurfotografie
bottom of page